CATEGORIES
Контактирајте нас

Shenzhen PG Century Mebel MChJ, Ltd

Qo'shish: 78-chi, Shatian hududining Shimoliy Yo'li, Kengsi ko'chasi, Pingshan Yangi tumani, Shenzhen, Xitoy

Tel: 86-755-28799680

Faks: 86-755-28799685

E-mail: leo@sjpgsofa.com

Veb-sayt: www.sjpgsofa.com

Столицу како да одржавате?

Shenzhen PG Century Mebel MChJ, Ltd | Updated: Feb 11, 2015
Source:

Материјал : прах често, по могућству једном недељно; цист бели локалне блато тканине умрљаног неколико посебно детерџената за текстил које су доступне у блату обрисао више пута док не уклоните мрље, не користи пуно воде, да се не изазове унутар оквира заштићени од влаге. Ако то одстрањује уље на платну и уклонити у складу са веш упутства чишћење једном 3 месеци до 6 месеци.

Кожа : избегавајте сунца, забране употреба алкохола и других непостојане течни рибање, дневна чишћења користите само меканом тканином сув. Избегавајте схарп објекта огребана површине коже. Два или три пута годину користећи посебан кожа чистач, може да игра улогу у одржавању. Скупим кожа Чистија је сложенији, најбоље је пронаћи професионално чишћење компанија опрати.

Од ратана: обично избегавајте директно на сунцу или јако дуго време излагања, када чишћење, користите меко Четкица за уклањање прашине пукотину у од ратана, користите пескир пат сув праљина. Онда заврнути мокру крпу да обрисати преко столице, а затим обрисати сувом меканом тканином сува, у вентилирајуће место да добро осушите. Брисање први је у у правилним интервалима на лаган сланом водом, преко столице, ово флека, и помоћи да се одржи гипкост од винова лоза.


Пар: Начин да тканина софу

Следећи: не

Истрага
Shenzhen PG Century Mebel MChJ, Ltd
Повратне информације