CATEGORIES
Контактирајте нас

Shenzhen PG Century Mebel MChJ, Ltd

Qo'shish: 78-chi, Shatian hududining Shimoliy Yo'li, Kengsi ko'chasi, Pingshan Yangi tumani, Shenzhen, Xitoy

Tel: 86-755-28799680

Faks: 86-755-28799685

E-mail: leo@sjpgsofa.com

Veb-sayt: www.sjpgsofa.com

Бирање трик софу која је откривена

Shenzhen PG Century Mebel MChJ, Ltd | Updated: Feb 11, 2015
Source:

1 . постава и издржљиви

Кауч , то спавање на каучу током дана, ову софу удобност, солидност, веома је важно. Али квалитет софу кревете разликујем се од његовог појављивања, можда покуша да седим за више од 35 минута, Дакле узрок препоручамо приликом куповине.

Лепо софу, прво мора да има умерене мекоћу од пролећа мадраца; и висока отпорност на притисак гласности људски телесне тежине, Пропустљивост ваздух је добар за одржавање здравља. Врело у склониште, треба да има функцију јачања кичма гурања укидање како би смањио терет дан прљљенова, тако да ти је добро се наспавати.

Поред тога, прилагодљиве с њим да је незамењив на софу. То је пруге од дрвета, има различитих капацитета, прецизно наводи се сваки од њих је величина и тежина промена, задржи твоје тело умор са просечан телесне тежине и истезање мишића, бити објављен.

2 . са укусом лепота лице

Софу укључује широк избор: неке рука 90 степени у кревет, столицу, мадрац по опозиву право; Неки су основале флип место дупли софа софу...... Израњање материјал за лако вентилацију, преносиви промијенити на боље, не показуј прљаво је одело тканина, су врло Добродошли код потрошача.


Истрага
Shenzhen PG Century Mebel MChJ, Ltd
Повратне информације