CATEGORIES
Контактирајте нас

Shenzhen PG Century Mebel MChJ, Ltd

Qo'shish: 78-chi, Shatian hududining Shimoliy Yo'li, Kengsi ko'chasi, Pingshan Yangi tumani, Shenzhen, Xitoy

Tel: 86-755-28799680

Faks: 86-755-28799685

E-mail: leo@sjpgsofa.com

Veb-sayt: www.sjpgsofa.com

Како да одабере деца столице

Shenzhen PG Century Mebel MChJ, Ltd | Updated: Feb 11, 2015
Source:

Сигурност : дечије столицу, без обзира на то који стил, у редовима треба да буде глатко, а мора да нема никакве оштре ивице, површинама требало би глатко, не грубо, да бисте избегли било незгодама. Поред тога, за облагање мора бити безопасна, да ли окупити мирис мирис када га је купио.

Стронг : оштро љуља столица, ако структура је на слободи, или климаво, онда, тако да се столица не може поткупити.

Боја : Бирање живописна и светло, засићене боје, стимулисати детета радозналост и пажњу, и могу да одгајам дете визуелни осетљивост.

Стил : деца обично занимати ствари бујне. Стога, када бирање столицу за децу је прикладно да одаберете сладак животиње или геометријске облике као што су овалне облике, јаја, има неке функције за игру, више Дечјег срца, такође помаже у циљу стимулисања детета машту. Величина : као и код одраслих, децу по столице треба да обрати пазњу на наступу тела, тако да је најбоље да водите децу, да испробате пре него што купите. Осим тога, ако постоји носио у складу са функцију корекције висина је чак и боље. Јер дете расте брзо, заједно са висина детета "раст" столица погодније Међутим.


Истрага
Shenzhen PG Century Mebel MChJ, Ltd
Повратне информације