CATEGORIES
Контактирајте нас

Shenzhen PG Century Mebel MChJ, Ltd

Qo'shish: 78-chi, Shatian hududining Shimoliy Yo'li, Kengsi ko'chasi, Pingshan Yangi tumani, Shenzhen, Xitoy

Tel: 86-755-28799680

Faks: 86-755-28799685

E-mail: leo@sjpgsofa.com

Veb-sayt: www.sjpgsofa.com

Заштитне синтетиику намештаја проширивање твој живот

Shenzhen PG Century Mebel MChJ, Ltd | Updated: Feb 11, 2015
Source:

Многи од намељтај су направљене од синтетиику поврљину, као што су софа, столице, итд. Њихов површински изглед, добар контакт утисак и отпорност на хабање, трљај отпор, хyдролyсис отпор, сломити отпор снага, пилинг снаге су врло јаке и, стога, поздравила је потрошачи.

Синтетичке коже и дрва, памук и ланену тканину природи, Висока температура, влага, ниска температура и јако светло, решења која садржи киселине, алкалне решења има утицаја на њега. Због тога, употреба синтетиику намештај у виду неколико тачака: намештај положај да бисте избегли Висока температура места. Превисока температура ће се разликовати на синтетиику екстеријер, и једни друге. Стога , намештај није могуће ротирати близу ватре, такође не треба стављати на страни радијатора и немој да те сунце.

Не ставите намештај у соби температура је прениска. Температура је прениска или климу дуго времена у директном, однио прехладу, испуцалу, окорелог синтетиику. Не ставите намештај је велика влага у соби. Превисока влажност изазвати хyдролyсис синтетиику и развоја, што је довело до оштећења на епитхелиум на површини и скрати трајање услуге. Стога, као што су тоалети, купатила, кухиње и остале просторије нису погодне за синтетиику намештаја конфигурације. Први синтетиику намештаја, не користите мокри убрусе или мокру крпу, обрисати искрен са суву крпу.


Fikr-mulohaza
Shenzhen PG Century Mebel MChJ, Ltd
Повратне информације