CATEGORIES
Контактирајте нас

Shenzhen PG Century Mebel MChJ, Ltd

Qo'shish: 78-chi, Shatian hududining Shimoliy Yo'li, Kengsi ko'chasi, Pingshan Yangi tumani, Shenzhen, Xitoy

Tel: 86-755-28799680

Faks: 86-755-28799685

E-mail: leo@sjpgsofa.com

Veb-sayt: www.sjpgsofa.com

Заштитне синтетиику намештаја проширивање твој живот

Shenzhen PG Century Mebel MChJ, Ltd | Updated: Feb 11, 2015
Source:

Многи од намељтај су направљене од синтетиику поврљину, као што су софа, столице, итд. Њихов површински изглед, добар контакт утисак и отпорност на хабање, трљај отпор, хyдролyсис отпор, сломити отпор снага, пилинг снаге су врло јаке и, стога, поздравила је потрошачи.

Синтетичке коже и дрва, памук и ланену тканину природи, Висока температура, влага, ниска температура и јако светло, решења која садржи киселине, алкалне решења има утицаја на њега. Због тога, употреба синтетиику намештај у виду неколико тачака: намештај положај да бисте избегли Висока температура места. Превисока температура ће се разликовати на синтетиику екстеријер, и једни друге. Стога , намештај није могуће ротирати близу ватре, такође не треба стављати на страни радијатора и немој да те сунце.

Не ставите намештај у соби температура је прениска. Температура је прениска или климу дуго времена у директном, однио прехладу, испуцалу, окорелог синтетиику. Не ставите намештај је велика влага у соби. Превисока влажност изазвати хyдролyсис синтетиику и развоја, што је довело до оштећења на епитхелиум на површини и скрати трајање услуге. Стога, као што су тоалети, купатила, кухиње и остале просторије нису погодне за синтетиику намештаја конфигурације. Први синтетиику намештаја, не користите мокри убрусе или мокру крпу, обрисати искрен са суву крпу.


Истрага
Shenzhen PG Century Mebel MChJ, Ltd
Повратне информације