Категорија производа
Контактирајте нас

Shenzhen PG Century Mebel MChJ, Ltd

Qo'shish: 78-chi, Shatian hududining Shimoliy Yo'li, Kengsi ko'chasi, Pingshan Yangi tumani, Shenzhen, Xitoy

Tel: 86-755-28799680

Faks: 86-755-28799685

E-mail: leo@sjpgsofa.com

Veb-sayt: www.sjpgsofa.com

Дом > Новости > Садржај
Блум столицу "седи" у Сједињеним Америчким Државама
Shenzhen PG Century Mebel MChJ, Ltd | Updated: Feb 11, 2015

Различите размаке и елегантан поклон

Генерално гледано, сваки дом простор столица се појављује на сцени. Комфор високе столице може да се користи позади спаважу собу, високе столице, погодан за дневну собу, да бисте креирали необавезно атмосферу; Примио је и глатки јак смисао за дизајн, столице су добро позициониране за Студио и Студио и салон за одмор, столице, столице, итд, стави на углу или балкон, могу да се опустим за тело да "допунити".

Сазнајте више функција издвајања

Морате знати да ли је то Генерал сједало са висине место, место дубину, појасеве да би избор. Место је превисоко, лако испуст ногу, ниско кука компресију. Седиште површина предубоко, струка и назад уз подршку, превише плитко и тешко бутину, тиме би се омогућило људима који седе неугодно осецај. Поред тога, за повражање су најбоље играти споредну улогу, као што је задња или врат, спољна материјали који треба да буде у контакту са људском телу вентилације, отпорне на хабање и прљавштину. Наравно све ово овиси о специфичним функцијама столице да одлучи.

Различите апликације захтевају различите

Ако је за обедовање столицу, њена висина треба да буду компатибилни са сто је висина и висина од корисника и видети да ли столицу назад стил, природни такође да би осетио да се тресе, стабилност довољан; Ако је рачунар столицу, најбољи избор за покретна, висина Подесива, лако пронаћи информације и алатке у било ком тренутку. Када учесници мекоћу пресвлаке и на наслон и прилагођеност тело, има да се глатко завари клизи, и тако даље, ако је дете даску, безбедности и заштите животне средине је најважнија ствар.


Пар: Одржавање Софа коже

Следећи: не

Истрага
Shenzhen PG Century Mebel MChJ, Ltd
Повратне информације