Категорија производа
Контактирајте нас

Shenzhen PG Century Mebel MChJ, Ltd

Qo'shish: 78-chi, Shatian hududining Shimoliy Yo'li, Kengsi ko'chasi, Pingshan Yangi tumani, Shenzhen, Xitoy

Tel: 86-755-28799680

Faks: 86-755-28799685

E-mail: leo@sjpgsofa.com

Veb-sayt: www.sjpgsofa.com

Дом > Новости > Садржај
Избор са Тхе столице "велвет рукавицу" за најбољи
Shenzhen PG Century Mebel MChJ, Ltd | Updated: Feb 11, 2015

Места су удобно која се односе на људске скале. Публика је пратио остале разлике постоје, углавном сјеверно висок, мало мање од југа, Северна Америка и Европа ће бити; разлике између мушкараца и жена, постоје разлике у појединца и појединца. Тако Сцхwартз неугодно, дати га пробати само знам, углавном видјети када испод:

Сједало дубина: седи у столицама, седиште дубина требало би да једнака са дужином бедра, сео и окуке кољено се догодити столицу, даску је предубоко, струка и назад без слетања; Седиште површине је преплитак, бутине, немам довољно подржавају, неугодно.

Сједало висине: требале бити равноправне дужину ниже ногу, на местима теле доле, стопало за слетање. Превисоко , ноге виси бутина угњетаваних превише и предуго није добро; место је прениско, ноге на површини место не телесне тежине у хип компресије, дуго неугодно готова.

Столица: најбоље ствари у струку, назад и то врат или њен део холдинг улогу. Дужи столица, пружање подршке на боље. Трпезарија столицу само када не једем, можете да занемарите врат и канцеларијске столице су најбоље може бити збринута. Увезени намештај је погодан за производњу земља популација, изабрани треба додатну пажњу.

Материјал за даску и натраг: обоје би"мекани" тип--подржава довољно јак, али имају дебљину еластични слој на површини. Већина материјала треба да буде у контакту са људском телу ван вентилације, отпорне на хабање и мрље отпорна, и није тако лако као људско тело или одећу за израду статичког електрицитета.


Истрага
Shenzhen PG Century Mebel MChJ, Ltd
Повратне информације