Категорија производа
Контактирајте нас

Shenzhen PG Century Mebel MChJ, Ltd

Qo'shish: 78-chi, Shatian hududining Shimoliy Yo'li, Kengsi ko'chasi, Pingshan Yangi tumani, Shenzhen, Xitoy

Tel: 86-755-28799680

Faks: 86-755-28799685

E-mail: leo@sjpgsofa.com

Veb-sayt: www.sjpgsofa.com

Дом > Новости > Садржај
Како купити за самце софу
Shenzhen PG Century Mebel MChJ, Ltd | Updated: Feb 11, 2015

Желите да купи добро и јефтино, а треба ми неке савете.

1 , тако достојанствен и издржљиви

Кауч , то спавање на каучу током дана, ову софу удобност, солидност, веома је важно. Али квалитет софу кревете разликујем се од његовог појављивања, можда покуша да седим за више од 35 минута, Дакле узрок препоручамо приликом куповине.

Лепо софу, прво мора да има умерене мекоћу од пролећа мадраца; и висока отпорност на притисак гласности људски телесне тежине, Пропустљивост ваздух је добар за одржавање здравља. Врело у склониште, треба да има функцију јачања кичма гурања укидање како би смањио терет дан прљљенова, тако да ти је добро се наспавати. Поред тога, прилагодљиве с њим да је незамењив на софу. То је пруге од дрвета, има различитих капацитета, прецизно наводи се сваки од њих је величина и тежина промена, задржи твоје тело умор са просечан телесне тежине и истезање мишића, бити објављен.

2 , лице ми је јасно

Софу укључује широк избор: неке рука 90 степени у кревет, столицу, мадрац по опозиву право; Неки су основале флип софу место Дупли кревет материјал површине за лако вентилацију, преносиви промијенити на боље, не показуј прљаво је одело тканина, су врло Добродошли код потрошача.

Чишћење и одржавање, радни дан це из с времена на време да Четкица далеко прашина или концентрацију прашине, вакум, не ударај, како би се избегло непотребно тежину оптерећења, како би продужили живот софе.


Истрага
Shenzhen PG Century Mebel MChJ, Ltd
Повратне информације